Alleen het allerleukste speelgoed online voor je kids!
U bent hier: Home ยป Disclaimer 

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Speelgoed Kids met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Speelgoed Kids verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door Speelgoed Kids worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Speelgoed Kids aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Speelgoed Kids aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Speelgoed Kids opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Speelgoed Kids alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Speelgoed Kids niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Speelgoed Kids worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Speelgoed Kids uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Speelgoed Kids worden onderhouden wordt afgewezen.

Links

Scroll To Top